1.  Джулия Робъртс и Елизабет Стюарт. Елизабет Стюарт е стилист и

...
1.  Джулия Робъртс и Елизабет Стюарт.
Елизабет Стюарт е стилист и
Коментари Харесай

Как изглеждат стилистите, които обличат знаменитости за червения килим

1. 

Джулия Робъртс и Елизабет Стюарт.

Елизабет Стюарт е стилист и фешън редактор със седалище в Лос Анджелис. През 2018 година Елизабет и нейният клиент на звезда Джулия Робъртс се появиха на премиите InStyle Awards със същите облекла и обувки. Често им се споделяше, че си наподобяват на външен тип и беше решено да се играе с тази аналогия. Люлякови костюми от Givenchy бяха допълнени от розови ризи и бели оксфорди с жилища.

2. 

Джулия Робъртс и Кейт Бланшет.

Освен Джулия Робъртс, стилистът се облича с Кейт Бланшет, Джесика Частейн, Аманда Сейфрид, Сандра Бълок и Анджелина Джоли. Работата на Елизабет Стюарт е показана в Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Elle, Marie Claire и Vogue.

Мел Отенберг

3. 

Стилистът на Риана е работил с Бритни Спиърс и Шарлиз Терон. Той е стилизирал рекламни акции за Dior и Tom Ford и е основал доста звезди за корици на списания, в това число GQ, The New York Times Style Magazine и Vanity Fair. Спомням си “голата ” рокля и наметката “омлет ” за Риана.

4.

Мел Отенберг и Риана.

Риана откри в интернет жълтото облекло от стилния китайски дизайнер Го Пей, а Мел оказа помощ да сътвори приключения външен тип с бижута на Cartier и обувки на Christian Louboutin.

Михаела Ерлангер

5.

Михаела Ерлангер е дрехи Уинона Райдър, Мишел Докери, Сигорни Уивър, Даян Крюгер, Мерил Стрийп и Джаред Лето. Тя стартира своята стилистична кариера в Cosmopolitan и учи тънкостите на персонален стилист в продължение на 6 години с Анабел Толман, която е стилист на Скарлет Йохансон.

6. 

Даян Крюгер и Джаред Лето.

За Оскарите през 2016 година Михаела избра черния костюм на Gucci по поръчка на Jared с алена тапицерия и го украси с флорален щифт. Някои назовават ​​външния тип отпратка към героя Секс и градът Кари Брадшоу, която постоянно носеше на рамото си шипа.

Марни Сенофонте

7.

Марни Сенофонте работи като стилист от 16 години, а от 2013 година обмисля изходите на Бионсе на аления килим и стилизира видеоклиповете си. Преди 5 години Кендъл Дженър стана неин клиент и Марни стартира да й приготвя погледи за значими събития и за всеки ден.

8. 

Бионсе и Кендъл Дженър.

За появяването на Бионсе на годишната Галерия на носимото изкуство беше основана златна рокля, която 35 шивачи шиха по самостоятелна поръчка в продължение на 10 дни. Певицата и Марни прегледаха персонално скиците и избраха плата.

Мейв Райли

9.

Сред звездните клиенти на Мейв са Хейли Болдуин, Жанел Моне, Кара Сантана. На Мейв беше поверено да избере сватбената рокля на Хейли.

10.

Хейли Болдуин.

Хейли призна, че е попаднала на Мейв в Instagram, е очарована от нейния жанр и от 2016 година те работят дружно.

Кейт Йънг

11.

Стилистката Кейт Йънг работи с Марго Роби, Мишел Уилямс, Натали Портман, Рейчъл Уайз, Дакота Джонсън, Селена Гомес и Сиена Милър. Йънг има лична линия от очила Кейт Йънг за Тура. Започва като помощник на Анна Уинтур, работи във Vogue, Glamour и InStyle за Dior, Guerlain, Victoria’s Secret и Carolina Herrera и даже написа книгата Dressing for the Dark.

12.

Дакота Джонсън и Марго Роби.

За появяването на Дакота на фестивала във Венеция Кейт избра класическа алена рокля на Christian Dior Haute Couture.

Карла Уелч

13.

Сред звездните клиенти на Карла Уелч са Джъстин Бийбър, Кейти Пери и Оливия Уайлд. Тя е стилизирала фрагменти за Versace, Karl Lagerfeld, Tiffany, Louis Vuitton и Valentino.

14.

Оливия Уайлд и Джъстин Бийбър.

Понякога Бийбър би помолил Карла да откри суичъри с леопардов принт, да смени маратонките на Adidas, с цел да му подхожда по-добре, и даже да шие удължени тениски. Някои хора се подиграваха на неговия жанр, само че съгласно Уелч, „ 6 месеца по-късно, това е, което наводни стилния пазар на мъжете “.

Ерин Уолш

15.

Ерин Уолш е работила със Сара Джесика Паркър, Кери Вашингтон, Адриана Лима и Ан Хатауей. Работил е като стилист за Vogue и Swarovski.

16.

Сара Джесика Паркър и Адриана Лима.

Пищната визия на Сара Джесика Паркър е основана от Ерин за балетно и фешън събитие. Голямата рокля подсещаше на сантиментален цигански жанр, косата й беше подредена в подреден кок на балерина, а краката й бяха разнообразни сандали SJP: единият беше златен, а другият беше фуксия със сребърна обшивка.

Какво звездно облекло бихте желали да изпробвате върху себе си?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР